Nati Meir a publicat versurile "imnului" compus de Adi Minune

Nati Meir, care şi-a anunţat candidatura la Preşedinţia României, a publicat vineri, pe site-ul oficial, versurile imnului său de campanie, acestea fiind rezultatul colaborării cu Adrian Minune.

38 afișări
Imaginea articolului Nati Meir a publicat versurile "imnului" compus de Adi Minune

Nati Meir candidează la Preşedinţie pe o manea compusă de Adi Minune (Imagine: Mediafax Foto/Liviu Adăscăliţei)

Fostul deputat Nati Meir şi-a lansat candidatura în luna mai, la un hotel din centrul Capitalei, amfitrionul evenimentului fiind Monica Columbeanu. Aceasta i-a fost şi purtător de cuvânt pentru o perioadă de aproximativ două luni.

Colaborarea dintre cei doi s-a încheiat din cauza unor neînţelegeri financiare.

La sfârşitul lunii august, Meir a anunţat că Adrian Minune va face parte din staff-ul său de campanie şi că acesta îi va compune imnul electoral.

"Să scăpăm ţara de hoţi,/ Haideţi să ne unim toţi!/ Cu votul care mi-l daţi,/ Nicicând n-o să regretaţi", sunt câteva dintre versurile "imnului" cu care Nati Meir va încerca să atragă votanţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici