Navele de croazieră se reinventează în pandemie. O companie vrea să mută biroul de la muncă pe vasul de croazieră

  • O companie vrea să transforme nava de croazieră The Carnival Panorama în spaţiu de birouri
  • Peste 2.000 de persoane pot să se mute pe navă în timpul pandemiei
  • Preţurile pentru cabine sunt de 25.000 şi 50.000 de dolari
416 afișări
Imaginea articolului Navele de croazieră se reinventează în pandemie. O companie vrea să mută biroul de la muncă pe vasul de croazieră

Navele de croazieră se reinventează în pandemie. O companie vrea să mută biroul de la muncă pe vasul de croazieră

Pandemia a făcut ca mulţi oameni să lucreze de acasă. O companie vrea să schimbe asta. Îţi mută biroul pe un vas de croazieră. Ocean Builders este compania care e gata să pună mâna pe un luxos vas de croazieră care stă în port degeaba din cauza pandemiei. Cele peste 700 de cabine vor fi scoase la vânzare cu preţuri între 25 şi 50 de mii de dolari.

Ce primesc în schimb? Acces la toate bucuriile de pe navă. De la sală de cinema uriaşă la restaurante, săli de fitness sau spaţii comerciale.
Nava are chiar şi un parc de distracţii la bord.
 
Primele 100 de camere vor fi scoase la vânzare în noiembrie. Ocean Builders spune că noii locatari ai navei se vor putea muta din ianuarie 2021. Ei speră să atragă antreprenori, influenceri şi angajaţii de la Google sau Microsoft cărora li s-a spus că nu mai e nevoie să vină la birou pe timpul pandemiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici