"Neînfricată", lider în box-office-ul românesc, în weekend-ul premierei - VIDEO

Filmul de animaţie "Neînfricată/ Brave" a fost lider în box office-ul românesc încă de la premieră, cu încasări de 919.459 de lei şi 42.379 de spectatori, de vineri până duminică, informează Asociaţia Film România.

294 afișări
Imaginea articolului "Neînfricată", lider în box-office-ul românesc, în weekend-ul premierei - VIDEO

"Neînfricată", lider în box-office-ul românesc, în weekend-ul premierei

"Neînfricată" este o poveste animată spusă cu haz şi cu un accent scoţian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele şi îi va purta pe meleagurile Scoţiei, unde vor trăi o aventură de neuitat, alături de încăpăţânata, războinica şi rebela prinţesă Merida.

Prinţesa Merida, fiica Regelui Fergus şi a Reginei Elinor, este o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos şi furie în întregul regat.

Pe locul al doilea s-a clasat o altă premieră, "Băiatu' tatii", care a avut încasări de 288.971 de lei şi 17.490 de spectatori. Adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că aceasta este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. După ce o lasă însărcinată, doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune

Pe poziţia a treia s-a clasat "Total Recall. Memorie programată", care a avut încasări de 206.127 de lei şi 11.980 de spectatori. Rekall este compania care transformă visurile în amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (Colin Farrell), acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare (Kate Beckinsale), el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion.

Pe locul cu numărul patru în clasament se regăseşte "Moştenirea lui Bourne", care a avut încasări de 201.190 de lei şi 12.048 de spectatori. "Moştenirea lui Bourne" este cel de-al patrulea film din această franciză de spionaj în care starul principal a fost în trecut Matt Damon şi care a obţinut încasări de 1 miliard de dolari pe plan mondial. În filmele precedente, Matt Damon a interpretat rolul unui asasin al CIA care are pierderi de memorie şi care încearcă să îşi descopere adevărata identitate în timp ce este urmărit de CIA, care încearcă să îl suprime.

Locul cu numărul cinci a fost ocupat de "Cavalerul Negru: Legenda renaşte", care a avut încasări de 137.500 de lei şi 7.198 de spectatori. Au trecut opt ani de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. Asumându-şi vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru (Christian Bale) a sacrificat totul pentru ceea ce el şi Comisarul Gordon sperau că este o cauză mai bună. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea oraşului Gotham fiind zdrobită sub greutatea Legii Dent împotriva infracţionalităţii. Dar totul se va schimba odată cu sosirea unui hoţ ingenios cu scopuri misterioase. Cu mult mai periculoasă, însă, se dovedeşte a fi apariţia lui Bane, un terorist mascat al cărui crud plan pentru Gotham îl determină pe Batman să iasă din exilul autoimpus. Şi chiar şi atunci când îşi pune pelerina şi masca este posibil ca Batman să nu se poată măsura cu Bane.

În total, cinematografele din România au avut, weekendul trecut, încasări de 2.069.490 de lei şi 107.190 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici