Nepoata reginei Elisabeta a II-a a suferit un avort spontan

Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta a II-a, campioana la echitaţie al cărei soţ este fostul jucător de rugby Mike Tindall, a suferit un avort spontan, potrivit The Guardian.

18007 afișări
Imaginea articolului Nepoata reginei Elisabeta a II-a a suferit un avort spontan

Nepoata reginei Elisabeta a II-a a suferit un avort spontan (Imagine: Hepta)

Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta a II-a, campioana la echitaţie al cărei soţ este fostul jucător de rugby Mike Tindall, a suferit un avort spontan, a anunţat un purtător de cuvânt al cuplului, citat de The Guardian.

Cuplul aştepta cel de-al doilea copil în jurul perioadei de sfârşit de primavară a anului 2017. Mia, prima fetiţă a Zarei cu Mike Tindall urmează să împlinească trei ani luna viitoare.

Zara Phillips, una dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, campioană la echitaţie, este faimoasă pentru încălcarea unui principiu de conduită al familiei regale britanice, atunci când a pozat alături de soţul şi de fiica ei în vârstă de câteva săptămâni, contra sumei de 250.000 de dolari, pentru tabloidul Hello!, în anul 2014.

Cea mai mare dintre nepoatele suveranei britanice a pozat zâmbitoare alături de soţul ei, fostul jucător de rugby Mike Tindall, care o ţinea în braţe pe fiica lor, Mia, născută pe 17 ianuarie.

Potrivit presei britanice, cuplul ar fi vândut tabloidului dreptul de a publica o serie de fotografii la acea vreme contra sumei de 250.000 de dolari (180.000 euro).

Familia regală britanică a depus eforturi considerabile în ultimii ani încercând să se asigure că tabloidele îi respectă viaţa privată. Publicaţiile britanice respectă cu stricteţe această regulă după moartea prinţesei Diana, în 1997, la Paris, într-un accident de automobil, care s-a produs în timp ce prinţesa britanică era urmărită de paparazzi.

Astfel, presa britanică a refuzat să publice fotografiile care o prezentau pe soţia prinţului William, ducesa de Cambridge, în timp ce aceasta făcea plajă topless, în 2012. Totodată, foarte rarele apariţii în public ale prinţului George, fiul lor, al treilea în ordinea de succesiune la tron, sunt riguros analizate înainte de a fi publicate.

Zara Philips şi Mike Tindall s-au căsătorit în iulie 2011. Nunta a avut loc la 30 iulie 2011 la Canongate Kirk în Edinburgh, Scoţia. Mireasa a purtat o rochie Stewart Parvin şi tiara Meander din colecţia personală de bijuterii a reginei Elisabeta a II-a. La 8 iulie 2013, Palatul Buckingham a anunţat că Phillips şi Tindall aşteaptă primul lor copil. Zara a născut o fiică la 17 ianuarie 2014, care este a 16-a în linia de succesiune la tron.

Zara Phillips - campioană la echitaţie, aşa cum este şi mama ei, prinţesa Anne, este cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a.

Zara Anne Elizabeth Tindall, născută în 15 mai 1981, este nepoata reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit şi a Prinţului Filip, Duce de Edinburgh. Zara Phillips este al doilea copil şi singura fiică a Prinţesei Regale Anne şi a primului soţ al acesteia, căpitanul Mark Phillips. Este căsătorită cu fostul jucător englez de rugby, Mike Tindall.

Împreună cu fratele ei, Peter Phillips, sunt singurii nepoţi ai reginei care nu poartă un titlu de nobleţe; părinţii lor au refuzat toate titlurile de curtoazie oferite de suverană. A câştigat medalia de argint la Olimpiada de la Londra care i-a fost acordată de mama ei, Prinţesa Regală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici