Nepotul lui Clark Gable, trimis la închisoare pentru că a îndreptat o rază laser spre un elicopter

Clark Gable, nepotul celebrului actor hollywoodian cu acelaşi nume, a fost condamnat joi la 10 zile de închisoare, după ce a îndreptat o rază laser spre un elicopter al poliţiei locale care patrula deasupra Sunset Boulevard, a anunţat Curtea Superioară din Los Angeles.

692 afișări
Imaginea articolului Nepotul lui Clark Gable, trimis la închisoare pentru că a îndreptat o rază laser spre un elicopter

Nepotul lui Clark Gable, trimis la închisoare pentru că a îndreptat o rază laser spre un elicopter (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Tânărul în vârstă de 23 de ani, care s-a recunoscut vinovat, în decembrie, riscă totodată să fie plasat în regim de libertate condiţionată pentru trei ani.

În iulie 2011, Clark James Gable se afla într-un automobil cu un bun prieten, Maximilian Anderson, în jurul orei locale 22.00, pe Sunset Boulevard din los Angeles, în momentul în care un elicopter al poliţiei, aflat în misiune de patrulare, a survolat cartierul. Clark Gable a îndreptat spre cabina acelui elicopter o rază laser de culoare verde, emisă de un mic dispozitiv.

Poliţiştii din elicopter i-au alertat pe colegii lor de la sol, care au descoperit în scurt timp locul de unde a fost emisă acea rază şi i-au arestat pe cei doi tineri.

Tânărul a fost eliberat, pentru o cauţiune de 250.000 de dolari, şi a spus că acel dispozitiv cu laser i-a fost făcut cadou de mama lui, cu ocazia unei reuniuni de familie în statul Utah, pe 4 iulie.

Clark James Gable este fiul lui John Clark Gable (cunoscut drept Clark Gable II), al doilea copil al celebrului actor, născut pe 20 martie 1961, la patru luni de la moartea tatălui său, interpretul personajului Rhett Butler din filmul "Pe aripile vântului". Clark Gable a avut doi copii: o fiică nelegitimă, Judy Lewis, cu actriţa Loretta Young, şi John Clark Gable, cu a cincea lui soţie, Kay Williams.

James Clark Gable (Clark Gable III) a terminat în iunie 2011, în Italia, filmările pentru pelicula poliţistă "Looking for Clara", în care a interpretat rolul principal. După încidentul cu raza laser, el şi-a reluat cursurile de actorie, pentru opt săptămâni, la New York Film Academy.

Tânărul a decis de puţin timp să calce pe urmele celebrului său bunic. Înainte de a-şi începe cariera de actor, el lucra ca îngrijitor la un adăpost pentru animale din California, unde era plătit cu nouă dolari pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici