Niciun câştigător la premiul categoriei I la Loto, estimat la 9 milioane de euro

Niciun jucător la Loto 6/49 nu a câştigat la tragerea de duminică premiul la categoria I, estimat de Loteria Naţională la nouă milioane de euro, astfel că suma va fi reportată.

1 afișare
Imaginea articolului Niciun câştigător la premiul categoriei I la Loto, estimat la 9 milioane de euro

Niciun câştigător la premiul categoriei I la Loto, estimat la 9 milioane de euro

Duminică, a avut loc o nouă tragere Loto 6/49 la care s-au înregistrat 76 de câştigători la categoria a II-a, cu premii de 12.337 de lei, iar la categoria a III-a sunt 3.629 de câştigători, cu premii de 387,55 de lei.

Totodată, duminică, a avut loc Tombola Anului Nou, pentru care s-au pus în joc 100 de premii a câte 10.000 de lei. La această tombolă au participat toate persoanele care au jucat la Tragerea Specială a Anului Nou, care a avut loc în 30 decembrie 2007.

Ultima dată, marele premiu de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în în data de 26 august 2007şi a fost în valoare de 10,45 milioane euro, cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici