Nick Cannon îl provoacă pe Eminem la o întrecere rap pe suma de 100.000 de dolari

Actorul şi rapperul Nick Cannon îl provoacă pe marele său rival, rapperul Eminem la o întrecere rap pe suma de 100.000 de dolari,în cadrul Premiilor BET,programate pentru 26 iunie,dorinţa lui Cannon fiind exprimată încă de la începutul anului printr-un mesaj postat pe Twitter,potrivit The Telegraph.

1098 afișări
Imaginea articolului Nick Cannon îl provoacă pe Eminem la o întrecere rap pe suma de 100.000 de dolari

Nick Cannon îl provoacă pe Eminem la o întrecere rap pe suma de 100.000 de dolari (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Nick Cannon vs Eminem

Într-un colţ avem actorul de succes Nick Cannon, antreprenor şi… uneori rapper. În celălalt colţ îl avem pe Marshall Mathers, cunoscut lumii întregi sub numele de Eminem, sau Slim Shady, unul dintre cei mai talentaţi oameni care au pus vreodată mâna pe microfon şi unul dintre cei mai mari artiştii muzicali ai secolului XXI. Oricât de previzibil ar părea rezultatul unui astfel de meci de versuri făcute pe moment, Cannon e încrezător şi lansează provocarea către Shady, pe o miză de 100.000 de dolari.

Cannon a venit cu propunerea de întrecere rap la Premiile BET în mai, oferind 100.000 de dolari pe Twitter oricărui rapper dispus să intre într-o astfel de competiţie cu el, în cadrul galei de pe 26 iunie. Cannon l-a rugat pe fostul prieten al lui Kylie Jenner, Tyga, să îi fie oponent, însă rapperul l-a refuzat.

O scurtă istorie a lui Eminem şi relaţia lui cu Mariah Carey

Într-un interviu recent acordat jurnalistului Tim Westwood, Nick Cannon a vrut să arate că se simte atât de sigur pe calităţile lui de MC (maestru de ceremonii), încât ar putea concura cu oricine, dar a lansat provocarea direct către Eminem. "Sunt încă gata! Încerc să-l găsesc. Unde este?" a declarat Cannon. "Noi vom fi în Statele Unite pentru premiile BET. Am 100.000 $, pregătiţi pentru o întrecere cu oricine, dar trebuie să fie cineva care poate pune la bătaie 100 de mii ... Am ajuns să îl provoc şi pe Tyga, dar el nu a vrut. M-am dus la Slaughterhouse. Am făcut-o ca în Mortal Kombat. Am spus că îi voi lua pe toţi la rând pentru a ajunge la cel mai bun."

Problemele dintre Cannon şi Eminem datează din 2009, atunci când Mariah Carey a debutat piesa "Obsessed", care avea versuri dedicate rapperului din Detroit. Eminem a reacţionat atunci cu piesa "Warning Shot", iar ca urmare a acestui schimb de replici in versurile propriilor lor piese, Nick Cannon, pe vremea aceea fiind soţul cântăreţei, a continuat să îl atace pe Eminem în toate felurile posibile. Eminem, însă, a tot refuzat să reacţioneze.

Premiile BET (BET Awards) sunt prezentate anual de către Black Entertainment Television începând cu anul 2001. În cadrul acestora sunt premiaţi afro-americani sau alte minorităţi care au adus contribuţii importante în anul precedent în muzică, actorie, sport şi alte domenii de activitate.

Nicholas Scott Cannon (născut pe 8 octombrie, 1980) este un rapper american, actor, comedian, antreprenor, producător muzical şi o personalitate radio şi TV. În domeniul televiziunii Canoon a debutat cu „All That”, inainte de a deveni gazda „The Nick Cannon Show”, „Wild 'N Out” şi „America's Got Talent”. El a jucat în filmele „Drumline”, „Love Don't Cost a Thing” şi „Roll Bounce”. Ca rapper a lansat albumul său de debut în 2003, care conţine hitul "Gigolo", alături de cântăreţul R. Kelly.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, nouă albume, care s-au vândut în peste 85 de milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite ale Americii în anul 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici