Nick Gordon, iubitul regretatei Bobbi Kristina, ARESTAT după ce şi-a bătut noua iubită

Iubitul regretatei Bobbi Kristina Brown (fiica artistei Withney Houston), cel care a fost găsit responsabil de moartea ei, a fost arestat pentru violenţă domestică şi răpirea iubitei sale actuale, scrie TMZ.

820 afișări
Imaginea articolului Nick Gordon, iubitul regretatei Bobbi Kristina, ARESTAT după ce şi-a bătut noua iubită

Nick Gordon, iubitul regretatei Bobbi Kristina, ARESTAT după ce şi-a bătut noua iubită

Nick Gordon a fsot luat în custodie sâmbătă după-amiaza, în Florida, şi poate fi găsit vinovat de violenţă domestică şi răpirea unui adult.

Surse apropiate victimei au delarat pentru TMZ că Nick a bătut-o vineri seara atât de rău, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind dusă la spital abia a doua zi.

Iubita lui a depus o plângere la poliţie, a doua zi dimineaţa, susţinând că a fost bătută şi că nu i-a fost permisă părăsirea reşedinţei. Poliţiştii s-au dus la casa lui Nick şi l-ar fi găsit pe acesta în zona piscinei. 

Potrivit iubitei lui Gordon, acesta era supărat pentru că a crezut că ea încerca să se cupleze cu unul dintre prietenii lui la un bar sportiv, vineri seara. Când au ajuns acasă, cei doi s-ar fi certat până sâmbătă dimineaţa. Când a încercat să plece, Gordon a "început să o lovească şi să îi dea pumni, refuzând să o lase să plece".

De asemenea, Nick nu i-ar fi permis să folosească un laptop, prin intermediul căruia aceasta încerca să dea de sora ei. 

Potrivit raportului întocmit de poliţişti, iubita a putut părăsi casa abia după ce mama lui Gordon s-a trezit, cea din urmă locuind în aceeaşi locaţie. Mama lui Nick a condus-o pe femeie la ea acasă, de unde sora ei a dus-o la spital.

Nick Gordon neagă acuzaţiile şi le-ar fi spus poliţiştilor că, de fapt, el este victima.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici