Nicolas Cage, în rolul unui tată musulman care îşi caută copilul dispărut

Actorul american Nicolas Cage va juca rolul unui tată musulman din Statele Unite, al cărui fiu dispare pe când se afla în străinătate, în drama "The Vanished".

3 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage, în rolul unui tată musulman care îşi caută copilul dispărut

Nicolas Cage, în rolul unui tată musulman care îşi caută copilul dispărut

Pelicula produsă de Focus Features va fi regizată de palestinianul Hany Abu-Assad, aflat la al doilea lungmetraj, după "Paradise Now" , informează variety.com.

Scenariul thriller-ului este semnat de Larysa Kondracki şi Eilis Kirwan.

Filmările vor începe în primăvară.

Abu-Assad a fost foarte aclamat în rolul de scenarist şi regizor al peliculei nominalizate la Oscar în 2005, "Paradise Now", un film despre doi tineri palestinieni care se pregătesc să devină sinucigaşi cu bombă.

Pe numele său real Nicholas Coppola, actorul a terminat recent de turnat în Thailanda thriller-ul "Bangkok Dangerous".

Cage, care în urmă cu câteva luni a lansat pe marile ecrane lungmetrajul "Capcana viitorului", filmează la o continuare a unei alte producţii de aventuri de succes, "Comoara naţională", alături de Helen Mirren, câştigătoarea de anul acesta a premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici