Nicolas Cage îşi vinde castelul din Bavaria

Actorul american Nicolas Cage a decis să renunţe la o parte din proprietăţile sale imobiliare şi a scos la vânzare castelul din Bavaria, vechi de 500 de ani, informează femalefirst.co.uk.

36 afișări

Nicolas Cage a achiziţionat castelul Neidstein în 2006, pentru suma de 2,3 milioane de dolari, şi a decis să îl restaureze şi să îi redea gloria de odinioară.

Surse apropiate actorului susţin că acesta a decis să facă achiziţia pentru că mama sa, Joy Vogelsang, este originară din Bavaria, dar că Nicolas Cage a vizitat castelul o singură dată, în 2008.

Actorul a vândut castelul unui avocat, potrivit declaraţiei lui Roman Berr, primarul localităţii Etzelwanger, situată în vecinătatea proprietăţii.

Renumitul actor deţine numeroase proprietăţi, printre care se numără reşedinţe luxoase din Los Angeles şi Louisiana, dar şi un alt castel, din secolul al XVIII-lea - Midford Castle -, în regiunea Bath, din Marea Britanie.

Într-un interviu recent acordat postului de radio britanic Heart, Nicolas Cage a acceptat să vorbească despre castelul său din Marea Britanie, declarând: "Castelul este în restaurare, iar lucrările nu s-au încheiat. Este un proces lung. El datează din 1700 şi are nevoie de multă dragoste. Seamănă cu un castel din poveşti".

În cei 20 de ani de carieră, Nicolas Cage, în vârstă de 45 de ani, a realizat peste 40 de filme, printre care se numără "Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici