Nicolas Cage vrea să spună ”adio” cinematografiei şi să exploreze lumea televiziunii

  • După peste 100 de filme, Nicolas Cage anunţă că este gata să spună ”adio” lumii cinematografiei şi să abordeze noi provocări în televiziune.
  • Actorul laureat cu premiul Oscar îşi exprimă interesul legat de televiziune, văzând-o ca pe o oportunitate de a-şi exprima arta actoricească într-un mod diferit, alături de dorinţa de a petrece mai mult timp cu familia sa.
920 afișări
Imaginea articolului Nicolas Cage vrea să spună ”adio” cinematografiei şi să exploreze lumea televiziunii

Nicolas Cage vrea să spună ”adio” cinematografiei şi să exploreze lumea televiziunii

Nicolas Cage, în vârstă de 59 de ani, este o stea de cinema cu peste 100 de filme în palmares, dar actorul laureat cu premiul Oscar pare să fie gata să încerce ceva nou.

”Simt că am spus cam tot ce aveam de spus cu cinematografia. Aş spune, ”Adios.” Am făcut ce trebuia să fac cu cinematografia şi acum vreau să trec mai departe,” a declarat Cage într-un interviu acordat Uproxx, conform CNN.

În prezent, actorul joacă în ”Dream Scenario”, şi are încă patru proiecte cinematografice în care urmează să apară. Apoi, spune el, speră la o carieră post-film care să îi permită să ”schimbe formatele şi să exploreze alte moduri de exprimare a artei sale actoriceşti”.

”Sunt foarte interesat de streaming-ul de tip imersiv cu televiziune episodică. Am văzut lucruri care pot fi făcute acum cu personajele şi timpul pe care îl au la dispoziţie pentru a se exprima”, a spus Cage.

Autoritatea lui Cage i-a permis să exploreze ”marginile performanţei cinematografice” în fiecare gen, dar simte că poate să nu aibă ”nimic altceva de învăţat în cinema. S-ar putea să am ceva de învăţat în televiziune.”

În timp ce schimbarea de format îl atrage pe Cage, acesta doreşte şi să petreacă mai mult timp de calitate cu familia sa, inclusiv cu fiica sa din cea de-a cincea lui căsnicie, cu Riko Shibata.

”Cei mai importanţi sunt copiii mei”, a spus Cage. ”Aş putea găsi un serial pentru a juca într-un singur loc, unde nu trebuie să plec mereu, să putem fi toţi împreună. Asta, la un nivel personal, ar fi minunat”, a conchis actorul.

Filmul ”Dream Scenario” rulează momentan în cinematografe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici