Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni plănuiesc să aibă un copil

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi prima doamnă Carla Bruni plănuiesc să aibă primul lor copil împreună, după cum a indicat un prieten apropiat al cuplului prezidenţial, potrivit dailymail.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni plănuiesc să aibă un copil

Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni plănuiesc să aibă un copil (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Milionarul Jacques Seguela, prieten cu Sarkozy, a făcut această declaraţie pentru cea mai citită revista franceză de ştiri mondene, Voici. Seguela, un mogul în advertising, este cel care i-a făcut cunoştinţă preşedintelui francez cu supermodelul Carla Bruni la o petrecere la Paris, în urmă cu doi ani.

"Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni îşi doresc foarte mult un copil. Carla a spus deja acest lucru de mai multe ori, altfel nu aş putea spune eu asta. Acum toată lumea ştie. Sunt un cuplu tânăr şi ca orice cuplu tânăr, vor să întemeieze o familie", a spus omul de afaceri.

S-a mai spus de asemnea că Sarkozy crede că, dacă va avea un copil, îi vor creşte şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale din 2012.

Preşedintele francez, în vârstă de 54 de ani, are deja trei fii, din cele două căsnicii anterioare - Pierre, 24 de ani, şi Jean, 22 de ani, din căsnicia cu Marie-Dominique Culioli, de care a divorţat în 1996, şi Louis, în vârstă de 12 ani, din căsătoria cu Cecilia Ciganer-Albeniz, de care a divorţat în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici