Nicole Richie este din nou însărcinată

Starleta Nicole Richie, fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie, este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, potrivit anunţului făcut de partenerul ei de viaţă, muzicianul Joel Madden, membru al trupei Good Charlotte.

12 afișări
Imaginea articolului Nicole Richie este din nou însărcinată

Nicole Richie este din nou însărcinată (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Sunt foarte bucuros să vă anunţ pe toţi că Harlow urmează să devină sora mai mare!", a declarat muzicianul Joel Madden, pe site-ul oficial al trupei sale de rock, Good Charlotte.

Nicole, în vârstă de 27 de ani, este fiica adoptivă a cântăreţului Lionel Richie şi fosta parteneră a lui Paris Hilton din reality show-ul de televiziune "The Simple Life".

În 2007, pe când era însărcinată în luna a cincea, ea a fost condamnată la patru zile de închisoare pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise. Richie a executat doar o oră din această pedeapsă pentru că infracţiunea pe care a săvârşit-o nu era una foarte gravă şi pentru că închisorile din Los Angeles se confruntă cu aglomeraţia.

Primul copil al ei şi al lui Joel Madden, o fetiţă care a primit numele de Harlow Winter Kate, s-a născut în ianuarie 2008, în aceeaşi zi cu primul copil al Christinei Aguilera.

Citeşte şi:

Soţia lui Charlie Sheen, însărcinată cu gemeni, a fost spitalizată

Sophie Ellis-Bextor a născut un băieţel

Tobey Maguire, tată pentru a doua oară

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici