Nicoleta Luciu este însărcinată

Nicoleta Luciu, care o interpretează pe Roza în telenovela "Inimă de ţigan", difuzată de Acasă TV, de luni până joi, de la orele 20.30, va deveni mămică, ea declarând că acesta este unul din cele mai frumoase lucruri care i se întâmplă, informează postul de televiziune.

190 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu este însărcinată

Nicoleta Luciu este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto)

Nicoleta este însărcinată în 4 luni şi simte, cu fiecare zi care trece, cum i se împlineşte unul dintre cele mai frumoase vise.

"Eu îmi doream de mult timp un copil şi dacă Dumnezeu a decis că acesta a fost momentul, mi-am dat seama că aşa mă pot împlini ca femeie", spune vedeta Acasă TV, recunoscută pentru iubirea ei faţă de copii. Ea este deja naşa a şapte micuţi şi, în curând, va cunoaşte îndeaproape şi rolul de mamă.

Nicoleta se bucură acum de binefacerile sarcinii şi, potrivit analizelor şi ecografiilor făcute, totul decurge normal. Actriţa filmează în continuare, fără probleme, la telenovela "Inimă de ţigan", unde, ca o coincidenţă, Roza este de asemenea însărcinată, însă în mai multe luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici