Nicoleta Luciu, în prima vacanţă petrecută "în şase" - VIDEO

Nicoleta Luciu, vedeta postului Acasă, însărcinată cu tripleţi, s-a întors din prima vacanţă de vară petrecută "în şase", ea vizitând Croaţia, Muntenegru şi mai multe insule din largul mării Adriatice, informează televiziunea.

960 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, în prima vacanţă petrecută "în şase" - VIDEO

Nicoleta Luciu, în prima vacanţă petrecută "în şase" (Imagine: www.acasatv.ro)

Viitoarea mămică de tripleţi, împreună cu cei doi Zsolt - iubitul şi fiul lor -, sora ei şi câţiva prieteni apropiaţi, au avut parte de o vacanţă superbă. S-au plimbat cu iahtul pe mare, au ancorat pe insulele croate, au vizitat oraşele maritime şi au savurat mâncăruri delicioase din bucătăria locală.

"Mi-a fost mai greu pentru că, fiind însărcinată, obosesc mai repede, însă am avut o vacanţă minunată şi, cel mai frumos, a fost prima vacanţă... în şase. Am descoperit locuri noi, foarte frumoase, am revăzut Dubrovnikul, un oraş care îmi place foarte mult, am vizitat insula Sfântul Ştefan şi multe alte insule din împrejurimi. În centrul Dubrovnikului le-am dat porumbeilor să mănânce, am văzut lebedele şi, bineînţeles, am făcut multe poze. Am savurat din nou îngheţata care îmi place tare mult, cu aroma de alune, vanilie, mango şi banane. Îngheţata din Croaţia este foarte, foarte bună. Mi-aş fi dorit să mănânc şi castane, dar, din păcate, nu am găsit", spune Nicoleta Luciu.

Zsolt Jr, mezinul grupului, s-a distrat pe cinste în vacanţă. A învăţat "să pescuiască" peştişori dintr-un acvariu, a văzut o mulţime de raţe şi lebede şi s-a jucat în voie pe plajă. "Într-o seară, când am cinat la un restaurant de pe malul unui lac, Zsolt le-a dat bucăţi de pâine raţelor şi peştilor, iar în altul, cu specific pescăresc, unde erau amenajate acvarii, s-a jucat cu plasa de prins peştii", spune actriţa.

În plus, ei s-au simţit bine, s-au distrat şi s-au relaxat. "M-am plimbat pe malul mării, cu picioarele printre valuri şi cu sandalele în mână. Îmi place atât de mult să fac asta, mă relaxează. Lui Zsolt i-a plăcut să se bălăcească la marginea mării, mai ales că apa era caldă şi foarte limpede. Bineînţeles, pentru el, joaca în nisip a fost o adevărată distracţie. Am fost să înotăm la piscină şi, spre bucuria mea şi a lui Zsolt, fiul nostru se descurcă din ce în ce mai bine", povesteşte Nicoleta Luciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici