Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină şi Augustin Viziru - un trio inedit în telenovela "Iubire şi onoare"

Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină şi Augustin Viziru dau viaţă, într-un trio inedit, unei poveşti de iubire "condimentate" cu trădări, violenţă şi dragoste în "Iubire şi onoare", cel mai recent proiect MediaPro Pictures, care va fi difuzat din toamnă pe postul Acasă, informează televiziunea.

794 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină şi Augustin Viziru - un trio inedit în telenovela "Iubire şi onoare"

Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină şi Augustin Viziru - un trio inedit în telenovela "Iubire şi onoare" (Imagine: www.acasatv.ro)

În "Iubire şi onoare", Augustin Viziru va fi un şeic arab disputat de două soţii - Nicoleta Luciu şi Ioana Ginghină.

Pentru Augustin Viziru, interpretul şeicului Aziz, rolul din "Iubire şi onoare" a adus cu el şi modificări ale aspectului fizic.

"Mi-am lăsat barbă tocmai pentru a fi credibil într-un rol care-mi cere să arăt ca un bărbat de 30 de ani. Acum oamenii pe stradă nu mă mai strigă Armando, personaj pe care l-am intepretat în «Regina». Personajul meu actual este unul negativ, fratele vitreg al lui Amir (Radu Vâlcan), pe care îl consideră un rival la conducerea emiratului Beled el Nour. Cu toate că în aparenţă este un om puternic, căruia nu-i lipseşte nimic, şeicul ascunde un mare secret. Acesta însă va fi o surpriză pentru cei de Acasă", spune Augustin Viziru.

Pentru inima lui Aziz se bat cele două soţii, Fatima (Ioana Ginghină) şi Soraya (Nicoleta Luciu). "Nu e uşor deloc să te lupţi cu Nicoleta Luciu pentru inima unui bărbat. Mai ales filmările din Turcia au fost amuzante, eu şi Nicoleta trebuia să arătăm, în apă, care este cea mai sexy. Întreaga echipă de producţie s-a amuzat teribil la filmare când atât eu, cât şi Nicoleta ne-am dezlănţuit în Marea Egee", spune amuzată Ioana Ginghină.

Pentru Augustin Viziru, postura de bărbat care are două soţii este puţin ciudată, dar actorul spune că secvenţele filmate l-au făcut să înţeleagă mai bine lumea arabă. "E greu să ai o soţie, dar două! În lumea arabă însă regulile sunt altele. Aziz este un bărbat puternic prins între două femei. De fapt, dacă mă gândesc mai bine, chiar trei. «Iubire şi onoare» va fi o producţie care va avea de toate şi care, sigur, îi va cuceri pe cei aflaţi în faţa micului ecran", spune actorul.

Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină şi Augustin Viziru vor fi prezenţi la "Poveştiri de noapte", joi, de la ora 22.30, pe postul Acasă, şi vor da detalii despre cum decurg filmările.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici