Nicoleta Luciu îşi va boteza băiatul pe 21 februarie

Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din telenovela "Regina", difuzată de Acasă, îşi va boteza băiatul în religia catolică, pe 21 februarie, la Mănăstirea Sfânta Fecioară Maria din Miercurea Ciuc.

295 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu îşi va boteza băiatul pe 21 februarie

Nicoleta Luciu îşi va boteza băiatul pe 21 februarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta Acasă şi iubitul ei, Zsolt Csergo, au plănuit botezul în cele mai mici detalii: au angajat o firmă specială să se ocupe de decorarea locaţiei, de prepararea delicateselor culinare, au ales cele mai reuşite haine de bebeluş pentru micuţul Zsolt şi au invitat prieteni din toate colţurile lumii să le fie alături la unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor.

"Am emoţii când mă gândesc la momentul în care vom intra în biserică, este o zi foarte importantă, mă simt cea mai fericită şi împlinită mamă din lume. De-abia aştept să împart această fericire cu Zsolt, cu naşii, cu părinţii mei, cu sora mea, cu colegii, cu toţi cei dragi", mărturiseşte Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din telenovela "Regina".

Zsolt Jr. va fi botezat în religia catolică
, în oraşul natal al tatălui său: "Miercurea Ciuc ocupă un loc important în viaţa mea, în consecinţă, sper că va ocupa un loc la fel de important şi în viaţa familiei mele. În Biserica Romano Catolică din Humuleu se păstrează statuia Sfintei Fecioare Maria, statuie sculptată în secolul al XVI-lea de un sculptor necunoscut. Statuia este una dintre principalele locaţii de pelerinaj din Europa. În fiecare an, cu ocazia Rusaliilor, sosesc aproximativ 500.000 de pelerini", a spus Zsolt Csergo.

Evenimentul va fi transmis în direct, de la ora 17.15, pe Acasă, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii "Poveştiri adevărate". Tot de la ora 17.15, şi internauţii au ocazia să fie alături de Nicoleta Luciu la acest moment important din viaţa ei, pentru că ceremonia de botez va fi transmisă în direct şi pe www.acasatv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici