Nicoleta Luciu lansează videoclipul piesei "Mexicano", miercuri, la "Happy Hour"

Nicoleta Luciu lansează printr-un show incendiar, alături de trupa ei de dansatori, videoclipul piesei "Mexicano", miercuri, în emisiunea "Happy Hour", difuzată de la ora 17.30 la Pro TV, informează un comunicat al postului.

485 afișări
Imaginea articolului Nicoleta Luciu lansează videoclipul piesei "Mexicano", miercuri, la "Happy Hour"

Nicoleta Luciu lansează videoclipul piesei "Mexicano", miercuri, la "Happy Hour" (Imagine: Playboy)

Cântăreaţa vine în platoul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV şi va cânta pentru prima oară piesa "Mexicano", de care se declară extrem de încântată.

"Videoclipul este realizat de băieţii de la Chill Brothers, iar piesa este compusă tot de ei, în colaborare cu Fely Donose, fostă concurentă de la emisiunea «Vocea României». Mi-a plăcut piesa de când am ascultat-o primă oară şi îmi doresc foarte tare să prindă la public. Filmările pentru videoclip au durat aproape o zi întreagă, în mai multe locaţii şi am făcut faţă cu brio chiar şi temperaturilor scăzute", spune artista.

Nicoleta mărturiseşte că s-a simţit în largul ei şi la secvenţele în care era îmbrăcată sumar: "M-am simţit foarte bine, ba chiar am adormit la un moment dat, pe jumătate goală, acoperită cu o pătură, în timp ce băieţii aranjau platoul. Am fost impresionată de coafurile pe care le-am avut, acestea fiind inspirate din reviste ruseşti".

Pe Nicoleta Luciu telespectatorii o pot urmări din nou în serialul "Inimă de ţigan", care va fi difuzat din 23 ianuarie, în fiecare zi, de la ora 20.30, la postul Acasă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici