Noi confimări la Tuborg Green Fest Peninsula. Vezi programul trupelor care vor concerta la Târgu Mureş - VIDEO

Trupă suedeză de power metal Hammerfall şi formaţia belgiană K's Choice vor concerta la Tuborg Green Fest Peninsula, care va avea loc, în perioada 25-28 august, la Târgu Mureş.

541 afișări
Imaginea articolului Noi confimări la Tuborg Green Fest Peninsula. Vezi programul trupelor care vor concerta la Târgu Mureş - VIDEO

Noi confimări la Tuborg Green Fest Peninsula. Vezi programul trupelor care vor concerta la Târgu Mureş (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii Tuborg Green Fest Peninsula, la festivalul de la Târgu Mureş şi-au confirmat prezenţa trupa Hammerfall, unul din cei mai apreciaţi artişti de reggae din Europa - Gentleman şi DJ-ul numărul 8 în lume, Markus Schulz.

"Suedezii de la Hammerfall au în spate aproape două decenii de power metal, iar succesul a venit încă de la apariţia primului album, în 1993, cu titlul «Glory to the Brave». De atunci, chitaristul Oscar Dronjak, vocalistul Joacim Cans şi trupa lor aduc exploziva energie nordică la fiecare concert", se arată în comunicat.

Hammerfall va concerta în 28 august.

Potrivit sursei citate, Gentleman, adică Otto Tilmann, născut în Germania, a devenit unul din cei mai apreciaţi artişti de reggae din Europa, el urmând să urce pe scena festivalului tot în 28 august.

Pentru fanii muzicii trance, în 26 august, va mixa Markus Schulz, numărul 8 în lume, potrivit DJ MAG top 100 DJ's, afirmă organizatorii festivalului.

Tot în 26 august, pentru iubitorii drum and bass-ului, producătorul şi DJ-ul Andy C, care "are peste 20 de ani de experienţă în a crea ritmuri nebune, pentru petreceri memorabile", va crea un astfel de eveniment.

"Şi pentru că la Tuborg Green Fest Peninsula întotdeauna îşi are loc rock-ul de calitate, din Belgia vor veni, pentru prima dată în România, cei de la K's Choice. Vocea răguşită şi enigmatică a Sarei Bettens va răsuna la Târgu Mureş în 25 august, cu hituri precum «Not an Addict» sau «Believe», melodii care au făcut furori la final de secol trecut", se arată în comunicat.

În aceeaşi zi, hardcore-ul moldovenesc reprezentat de Zdob şi Zdub va reveni la Peninsula.

Totodată, Les Elephants Bizarres şi The MOOoD, două trupe româneşti foarte apreciate atât în cluburile bucureştene, cât şi la festivalurile din ţară şi din Europa, vor cânta, în 26 august, la Tuborg Green Fest Peninsula, iar copilul teribil al hip-hop-ului românesc, Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, va concerta în 28 august, în aceeaşi zi cu non-conformiştii de la Luna Amară şi cu trupa Toulouse Lautrec.

Până în prezent, programul trupelor care vor concerta la Tuborg Green Fest Peninsula este următorul:

  • 25 august - Guano Apes, K's Choice, Zdob şi Zdub, R.O.A., Stereo Palma;

  • 26 august - Kasabian, Markus Schulz, Andy C, Reality Engine, Grimus, Les Elephants Bizarres, The MOOoD, Tündérground;

  • 27 august - Nick Warren, Subscribe, Şuie Paparude, Luna Amară;

  • 28 august - Within Temptation, Hammerfall, Gentleman, Tiga, Borgore, Toulouse Lautrec.

Tuborg Green Fest Peninsula are loc între 25 şi 28 august, la Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului.

Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro. Preţul unui abonament achiziţionat până în 24 august este de 199 de lei, iar la faţa locului - 240 de lei. Un bilet de o zi costă 80 de lei, dacă este achiziţionat până în 24 august, iar la faţa locului el are valoare de 100 de lei.

Până în 15 iulie, fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, plătind pentru patru zile de festival 179 de lei. Elevii care anul acesta participă la examenul de bacalaureat 2011 - şi pot dovedi acest lucru cu actul de identitate şi carnetul de elev - vor putea cumpăra abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adică la doar 159 de lei, în perioada 15 iunie - 15 iulie! Posesorii de Studcard pot obţine, până în 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la preţul de 169 de lei, beneficiind de o reducere de 30%.

Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de până acum din România - Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducând în faţa fanilor români nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema şi Megadeth.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici