Noi fotografii de la locul decesului lui Kurt Cobain au fost făcute publice

Fotografii inedite din locuinţa în care a fost descoperit decedat cântăreţul Kurt Cobain, în aprilie 1994, au fost făcute publice de poliţia din Seattle, Washington.

522 afișări
Imaginea articolului Noi fotografii de la locul decesului lui Kurt Cobain au fost făcute publice

Noi fotografii de la locul decesului lui Kurt Cobain au fost făcute publice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fanii trupei Nirvana se pregătesc să comemoreze împlinirea a 20 de ani de la moartea artistului, pe 5 aprilie, informează contactmusic.com.

Cele 35 de fotografii, nefăcute publice până acum, au fost descoperite în timpul unei anchete deschise recent asupra morţii starului rock. Acestea prezintă, printre altele, biletul de adio al cântăreţului, cu un pix care trece prin foaia de hârtie, permisul de conducere şi un kit pentru heroină, într-o cutie de ţigări, găsite în locuinţa starului.

Kurt Cobain avea 27 de ani când a fost găsit mort în locuinţa sa din Lake Washington Boulevard, Seattle, pe 8 aprilie 1994. Ancheta iniţială a poliţiei a stabilit că artistul s-a sinucis cu trei zile înainte.

Trupa Nirvana, înfiinţată de solistul şi chitaristul Kurt Cobain şi de basistul Krist Novoselic în 1987, cărora li s-a alăturat, în 1990, toboşarul Dave Grohl, a adus muzica grunge în curentul mainstream, fiind considerată formaţia emblematică a generaţiei X, din anii '90, cu hituri precum "Smells Like Teen Spirit" şi "Come As You Are". După sinuciderea lui Kurt Cobain, în 1994, la vârsta de 27 de ani, formaţia s-a destrămat, după ce a lansat trei albume de studio într-o carieră de şapte ani - interval în care Nirvana a vândut 75 de milioane de discuri în toată lumea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici