Obiecte care i-au aparţinut lui Kurt Cobain au fost scoase la vânzare pe internet

Obiecte care i-au aparţinut lui Kurt Cobain, fost solist al trupei Nirvana, abandonate în fosta sa locuinţă din Washington, sunt scoase la vânzare pe internet de un bărbat care i-a fost coleg de cameră rockerului american.

100 afișări
Imaginea articolului Obiecte care i-au aparţinut lui Kurt Cobain au fost scoase la vânzare pe internet

Kurt Cobain (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Fostul coleg de apartament al solistului, care a refuzat să-şi facă publică identitatea, a scos la vânzare o pereche de schiuri şi un telefon care i-ar fi aparţinut lui Cobain, pentru suma de 100 de dolari fiecare, şi a spus că intenţionează să vândă şi alte obiecte din perioada în care împărţea un apartament din Washington cu Cobain, înainte ca acesta să ajungă celebru, informează contactmusic.com.

"Am locuit cu Kurt Cobain în anii 1990 şi am păstrat câteva dintre lucrurile sale, pe care le-a lăsat într-o cutie, când s-a mutat. Rămăsese dator cu chiria şi a spus că va lua cutia când se va întoarce şi ne va da banii, dar nu s-a mai întors, apoi a devenit celebru şi nu a mai luat legătura cu niciunul dintre noi (...) Mai am o mulţime de lucruri care i-au aparţinut lui Kurt, cum ar fi reviste şi haine pe care le voi scoate în curând la vânzare", a scris bărbatul pe site.

Vânzarea online are loc cu câteva săptămâni înainte de comemorarea a 20 de ani de la moartea lui Kurt Cobain, care s-a sinucis pe data de 5 aprilie 1994.

Trupa Nirvana, înfiinţată de solistul şi chitaristul Kurt Cobain şi de basistul Krist Novoselic în 1987, cărora li s-a alăturat, în 1990, toboşarul Dave Grohl, a adus muzica grunge în curentul mainstream, fiind considerată formaţia emblematică a generaţiei X, din anii '90, cu hituri precum "Smells Like Teen Spirit" şi "Come As You Are". După sinuciderea lui Kurt Cobain, în 1994, la vârsta de 27 de ani, formaţia s-a destrămat, după ce a lansat trei albume de studio într-o carieră de şapte ani - interval în care Nirvana a vândut 75 de milioane de discuri în toată lumea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici