Nou accident pe platourile de filmare ale celei mai recente producţii "James Bond"

Doi cascadori s-au rănit, miercuri, în timpul unor filmări în Italia la cea mai recentă producţie "James Bond", "Quantum of Solace", la patru zile după ce celebra maşină Aston Martin folosită de agentul secret a căzut într-un lac din nordul Italiei.

35 afișări
Imaginea articolului Nou accident pe platourile de filmare ale celei mai recente producţii "James Bond"

Actorul Daniel Craig (Imagine: www.guardian.co.uk)

Potrivit agenţiei de ştiri Ansa, accidentul s-a produs în timp ce maşina utilizată de cei doi cascadori a lovit camionul de turnare şi apoi un zid. Unul dintre cei doi bărbaţi, un cetăţean grec, a fost rănit grav şi a fost transportat în secţia de reanimare a spitalului Borgo Trento din Verona, nordul Italiei.

Sâmbătă, maşina Aston Martin a celebrului agent 007 a plonjat într-un lac din nordul Italiei, în timp ce era condusă către locul de filmare.

Persoana aflată la volanul maşinii - şi care nu era actorul britanic Daniel Craig - a pierdut controlul vehiculului din motive necunoscute, însă rănile pe care le-a suferit în urma incidentului nu au fost grave.

Maşina a căzut în lac, iar şoferul a fost salvat rapid de echipele de pompieri, potrivit agenţiei italiene Ansa, care nu precizează însă ce s-a întâmplat cu autoturismul.

În "Quantum of Solace", turnat şi în Panama, Italia, Austria şi în studiourile londoneze Pinewood, James Bond - Daniel Craig - este urmărit de un grup de traficanţi de droguri periculoşi, care doresc să îl elimine. Rolul "răului" este interpretat de francezul Mathieu Amalric, iar "Bond Girls" vor fi ucraineanca Olga Kurlylenko, top model şi actriţă, şi tânăra britanică Gemma Atterton.

A 22-a parte a seriei "James Bond", "Quantum of Solace", va fi lansată în premieră pe 31 octombrie, în Marea Britanie, cu o săptămână înainte de a ajunge pe marile ecrane din Statele Unite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici