Noua producţie din seria "300" va avea premiera pe 7 martie 2014, în SUA - VIDEO

Filmul "300: Ascensiunea unui imperiu/ 300: Rise of an Empire" va avea premiera în Statele Unite ale Americii în martie 2014, regizorului noii producţii fiind Noam Murro.

2325 afișări
Imaginea articolului Noua producţie din seria "300" va avea premiera pe 7 martie 2014, în SUA - VIDEO

Noua producţie din seria "300" va avea premiera pe 7 martie 2014, în SUA

În stilul "300:Eroii de la Termopile/300", trailerul noului film promite o producţie cu scene sângerose, imaginile generate pe calculator fiind mai impresionante ca în primul titlu al seriei, informează contactmusic.com.

Totodată, filmul are un nou regizor, în persoana lui Noam Murro, care îl înlocuieşte pe Zack Snyder. Acţiunea filmului se petrece înainte şi după evenimentele prezentate în "300:Eroii de la Termopile/ 300". Bazat pe romanul de benzi desenate "Xerxes", de Frank Miller, filmul se va deschide cu generalul grec Themistocles care pregăteşte o luptă împotriva armatelor persane conduse de Xerxes, un muritor transormat în zeu.

Distribuţia filmului cuprinde şi actori din "300: Eroii de la Termopile/ 300" precum Rodrigo Santoro în rolul lui Xerxes şi Lena Headey, din «Urzeala Tronurilor», care va juca în rolul reginei Gorgo. Acestora li se alătură noi nume, printre care Eva Green şi Jack O'Connell.

"300: Eroii de la Termopile" este o evocare feroce a bătăliei antice de la Termopile în care Regele Leonidas (Gerard Butler) şi 300 de spartani au luptat până la moarte împotriva lui Xerxes şi a armatei sale masive de persani. Înfruntând şanse de nebiruit, vitejia şi sacrificiul lor inspiră toţi grecii să se unească împotriva duşmanului lor persan, lucru extrem de important pentru păstrarea democraţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici