Noul album al lui Bob Dylan va fi lansat pe 27 aprilie

Cel mai recent album al lui Bob Dylan va fi lansat pe 27 aprilie şi se va numi "Together Through Life", potrivit casei de discuri Columbia (Sony Music).

11 afișări
Imaginea articolului Noul album al lui Bob Dylan va fi lansat pe 27 aprilie

Noul album al lui Bob Dylan va fi lansat pe 27 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest disc este al 46-lea din cariera artistului şi succede albumului "Modern Times", lansat în 2006.

Potrivit reprezentanţilor casei de discuri Columbia, noul album a fost înregistrat la sfârşitul anului 2008, după ce Bob Dylan a compus cântecul "Life is Hard", pentru următorul proiect cinematografic al francezului Olivier Dahan, regizorul filmului "La vie en rose".

Albumul "Modern Times" s-a vândut în peste 2,5 milioane de exemplare pe plan mondial.

În octombrie 2008, Bob Dylan a scos pe piaţă dublul album "Tell Tale Signs", al optulea volum din Bootleg Series, o serie de înregistrări rare ale cântecelor sale, lansate după anul 1991.

Acest dublu album, ce conţine fragmente de piese cântate în timpul înregistrărilor albumelor "Oh Mercy" (1989), "World Gone Wrong" (1993), "Time Out of Mind" (1997) şi "Modern Times", a fost lăudat de critica de specialitate.

Bob Dylan va începe în curând un turneu în Europa. El va concerta pe 1 aprilie la Berlin, pe 7 şi 8 aprilie la Paris, pe 17 aprilie la Roma, pe 21 aprilie la Strasbourg şi pe 25 aprilie la Londra.

Citeşte şi:

Muzicuţele lui Bob Dylan, scoase la vânzare

Dylan şi-a dat acordul ca unul dintre cântecele lui să apară într-o reclamă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici