Noul album al lui Eminem, promovat de MySpace Music

Noul album al lui Eminem, "Relapse", care va fi lansat oficial marţi, este susţinut de MySpace Music, care a lansat o campanie de promovare pe mai multe platforme media, informează site-ul Variety.com.

117 afișări
Imaginea articolului Noul album al lui Eminem, promovat de MySpace Music

Noul album al lui Eminem, "Relapse", promovat de MySpace Music (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciul muzical online MySpace Music, lansat în septembrie, a lansat o campanie de promovare a unui single al artistului, derulată pe mai multe platforme media, inclusiv web sau TV. Campania a debutat vineri, când fanii lui Eminem au putut descărca gratuit albumul "Relapse" de pe platforma MySpace Music.

Duminică, versiunea animată a muzicianului a apărut în cadrul serialului "Family Guy".

Pe de altă parte, două melodii de pe noul album al lui Eminem vor fi difuzate în cadrul show-ului sponsorizat de MySpace, "Jimmy Kimmel Live", de pe canalul de televiziune ABC. Tot pe platforma MySpace va fi difuzat şi concertul pe care Eminem îl va susţine marţi la Detroit (Statele Unite).

"Pentru noi a fost o oportunitate bună de a demonstra sinergia dintre diferite proprietăţi ale News Corp. Ne place ideea de a lucra cu elemente online şi offline", a declarat Courtney Holt, reprezentant al MySpace Music.

Pe de altă parte, noul album al lui Eminem a fost promovat într-o manieră neconveţională şi la Londra. Astfel, în centrul capitalei britanice a fost amenajat un fals centru de reabilitare, unde trecătorii puteau să se întindă pe paturi şi să se "trateze" ascultând melodiile de pe albumul "Relapse".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici