Noul album Depeche Mode va fi lansat pe 20 aprilie (Video şi Galerie Foto)

Formaţia britanică Depeche Mode, care, pe 16 mai, va susţine un concert la Bucureşti, îşi va lansa noul album, cel de-al doisprezecelea, intitulat "Sounds Of The Universe", pe 20 aprilie, informează New Musical Express.

28 afișări
Imaginea articolului Noul album Depeche Mode va fi lansat pe 20 aprilie (Video şi Galerie Foto)

Noul album Depeche Mode va fi lansat pe 20 aprilie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Materialul a fost înregistrat în studiouri din Santa Barbara şi New York.

Albumul cuprinde piese compuse atât de Martin Gore, cât şi de Dave Gahan, la fel ca şi materialul discografic lansat în 2005, "Playing The Angel".

"Sounds Of The Universe" a fost produs de Ben Hillier.

Primul single extras de pe album va fi "Wrong", printre alte piese care vor fi incluse pe material numărându-se "Jezebel", "In Chains" şi "Hole To Feed".

Legendara trupă Depeche Mode va reveni în România în primăvara lui 2009, la trei ani de la show-ul susţinut pe Stadionul Naţional din Bucureşti, cu un spectacol ce face parte din turneul mondial "Tour of the Universe 2009".

Biletele pentru Gazon A la concertul care va fi susţinut de trupa Depeche Mode, în Parcul Izvor, din Capitală, au fost epuizate.

GALERIE FOTO

Au mai rămas disponibile bilete în categoriile de preţuri de 100, 120 şi 360 de lei (VIP). Tichetele pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta şi, online, de pe myticket.ro.

În deschiderea concertului de la Bucureşti trupa britanică Ladytron va susţine un recital.

Citeşte şi:

Depeche Mode revine în România

Tur backstage la concertul Depeche Mode

Ladytron, în deschidere la Depeche Mode

Biletele pentru Gazon A la concertul Depeche Mode - sold out

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici