Nu se poate abţine! La ce s-a uitat Berlusconi în timpul summitului UE - VIDEO

Aproape toată presa italiană a publicat joi o fotografie cu Silvio Berlusconi surâzând, surprins în timp ce o contempla pe Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, care se îndepărta de el după ce l-a salutat.

2063 afișări
Imaginea articolului Nu se poate abţine! La ce s-a uitat Berlusconi în timpul summitului UE - VIDEO

Berlusconi, surprins în timp ce o contempla pe şefa Guvernului danez

Corriere della Sera a postat pe site o scurtă înregistrare video care surprinde întreaga scenă, de la intrarea premierului danez în incinta în care s-a desfăşurat miercuri summitul Uniunii Europene (UE) şi până când l-a salutat pe Berlusconi, care a zâmbit tot timpul. Momentul este urmat de o secvenţă în care premierul italian se întoarce pentru a o privi în timp ce se îndepărtează, o atitudine catalogată ca "puţin elegantă" de un diplomat.

"Il Cavaliere îşi întoarce capul şi îşi lasă privirea să întârzie în mod periculos asupra frumoasei sale colege care se îndepărtează", descrie cotidianul de stânga La Repubblica această scenă.

Şeful Guvernului italian, în vârstă de 75 de ani, este cunoscut pentru atracţia sa faţă de femei. El îşi asumă în mod deschis această atracţie, mai ales de când s-a despărţit de cea de-a doua soţie, în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici