Nume noi şi designeri consacraţi, la ediţia de toamnă a Târgului de bijuterie contemporană Autor

Cea de-a VIII-a ediţie a Târgului de bijuterie contemporană din România Autor se va desfăşura pe 3 şi pe 4 noiembrie, la Sala Dalles din Bucureşti.

474 afișări
Imaginea articolului Nume noi şi designeri consacraţi, la ediţia de toamnă a Târgului de bijuterie contemporană Autor

Nume noi şi designeri consacraţi, la ediţia de toamnă a Târgului de bijuterie contemporană Autor (Imagine: Catalina Filip/ Arhiva Mediafax Foto)

Târgul va fi deschis publicului între orele 11.00 şi 20.00 şi îşi propune să continue prezentarea noilor concepte în bijuteria de autor şi modurile în care aceasta poate fi purtată, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Ediţia de toamnă a evenimentului organizat de platforma Autor Bijuterie Contemporană va reuni designeri de bijuterii consacraţi şi nume noi în domeniu. Printre cei 40 de designeri care îşi vor expune creaţiile autentice şi vor dezvălui tendinţele pentru 2013 se numără Ana Wagner, Adina Marin, Alexandra Ungurelu, Gabriela Urda, Ioana Matei, Carla Szabo, Roxana Davidescu, Ionuţ Sumetre (în premieră la Autor), Delia Matache şi Alina Simion (în premieră la Autor).

"Târgul Autor mai urcă o treaptă şi consolidează prezenţa bijuteriei creative româneşti ai cărei autori cresc cu fiecare ediţie. Atât în diversitatea conceptelor prezentate, cât şi în varietatea tehnicilor folosite. Îmi face deosebită plăcere să anunţ că, faţă de ediţiile precedente, de această dată s-a înregistrat cel mai mare număr de aplicaţii primite în vederea selectării pentru participarea la târg. Pentru mine, ca organizator, este un semn extrem de pozitiv, care mă motivează să continuu promovarea şi susţinerea bijuteriei de autor contemporane româneşti", spune Dan Pierşinaru, fondatorul platformei Autor - bijuterie contemporană.

Târgul Autor este un eveniment bianual, cu o ediţie de primăvară şi una de toamnă. Ediţia trecută a avut loc pe 12 şi 13 mai şi a numărat peste 2.500 de vizitatori.

Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici