Numele REALE ale vedetelor, dezvăluite. Cum îi CHEMA pe Tom Cruise, Charlie Sheen sau Elton John înainte de a deveni CELEBRI

Multe vedete au apelat la pseudonime pentru că acestea li se păreau mai atractive pentru public decât numele lor real.

16427 afișări
Imaginea articolului Numele REALE ale vedetelor, dezvăluite. Cum îi CHEMA pe Tom Cruise, Charlie Sheen sau Elton John înainte de a deveni CELEBRI

Elton John (Imagine: Mediafax foto/AFP)

De cele mai multe ori, pseudonimul unei vedete diferă complet de numele său real. De exemplu, pe Elton John l-a chemat Reginald Kenneth Dwight, înainte de a deveni cunoscut întregii lumi, informează Huffington Post.

De asemenea, Charlie Sheen se numea la naştere Carlos Irwin Estevez.

Alte staruri şi-au păstrat doar prenumele sau numele de familie. Pe Chevy Chase îl chema Cornelius Crane Chase înainte de a se face cunoscut în comedii precum "Un weekend de coşmar" (Nothing but trouble) sau "Un Crăciun de neuitat" (Christmas Vacation).

Numele real al lui Tom Cruise este surprinzător pentru cei care nu îl cunosc. Pe starul din "Top Gun" sau "Jerry Maguire" îl cheamă Thomas Cruise Mapother IV.

Alte vedete care au apelat la pseudonime sunt Steven Tyler (născut Steven Victor Tallarico), Nicholas Cage (Nicholas Kim Coppola) sau Meg Ryan (Margaret Hyra).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici