O adolescentă a făcut o poză pentru începerea şcolii, dar nu a observat cine mai era în cadru cu ea. Detaliul care a îngrozit pe toată lumea | FOTO

La începutul fiecărui an şcolar, mulţi elevi adoră să-şi facă poze pentru „prima zi de şcoală”, iar adolescenta Brooke Mills nu este o deloc o excepţie. În prima zi din clasa a VII-a, fata a rugat-o pe mama ei să îi facă o poză în faţa locuinţei, relatează The Dodo.

25259 afișări
Imaginea articolului O adolescentă a făcut o poză pentru începerea şcolii, dar nu a observat cine mai era în cadru cu ea. Detaliul care a îngrozit pe toată lumea | FOTO

O adolescentă a făcut o poză pentru începerea şcolii, dar nu a observat cine mai era în cadru cu ea

În curtea locuinţei lor, Mills s-a pozat în apropierea unui copac, iar la prima vedere, adolescenta şi cu mama sa nu au avut nici cea mai vagă idee că mai era şi altcineva în fotografie, aceasta fiind surprinsă la momentul perfect.

„Mica şedinţă foto” era deja în plină desfăşurare şi totul mergea ca pe roate. Dar, la un moment dat, mama adolescentei a observat un intrus.

„S-a îmbinat atât de bine în peisaj, încât l-am văzut doar după ce m-am uitat cu mai multă atenţie”, a spus Joy Mills, mama adolescentei, pentru The Dodo.

Un şarpe uriaş, încolăcit pe trunchiul copacului, se uita direct la adolescentă, scrie The Dodo.

Mama sa i-a spus imediat să se îndepărteze de copac şi să vină lângă ea. Joy i-a spus fiicei sale despre incident doar după ce au plecat din zonă, iar imediat ce fata a văzut poza, aceasta a fost şocată.

Brooke Mills nu a avut nici cea mai vagă idee că din şedinţa sa foto a făcut parte şi un „prieten neaşteptat”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici