O adolescentă din Oneşti va reprezenta România la "Best Model Of The World" din Bulgaria

O adolescentă de 17 ani din Oneşti este "Best Model Of Romania 2011" şi va reprezenta ţara în concursul internaţional de frumuseţe "Best Model Of The World" din Bulgaria, alături de un adolescent de 16 ani din Piatra Neamţ.

1426 afișări
Imaginea articolului O adolescentă din Oneşti va reprezenta România la "Best Model Of The World" din Bulgaria

O adolescentă din Oneşti va reprezenta România la "Best Model Of The World" din Bulgaria

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de organizatorii evenimentului, în urma concursului "Best Model Of Romania 2011", organizat de agenţiile ExclusivEvent şi President Models într-un club din Piatra Neamţ, a fost aleasă ca reprezentantă a României în concursul internaţional de frumuseţe "Best Model Of The World" Alina Stoica, de 17 ani, din Oneşti.

Ea are 1,77 metri înălţime şi dimensiunile 89-60-90.

"Proaspăta deţinătoare a titlului «Best Model Of Romania 2011» va pleca să ne reprezinte ţara în perioada 23-30 iulie 2011, în Bulgaria, acolo unde va concura alături de alte 60 de ţări din întreaga lume. Best Model Of The World este singura competiţie modială de modele în care fiecare ţară este reprezentată de un model feminin şi un model masculin. Modelul masculin care va reprezenta România în această competiţie mondială, alături de Alina Stoica, este Iosiv Richard Cucu, din Piatra Neamţ, în vârstă de 16 ani", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în total la competiţia din România au participat 17 concurente din mai multe oraşe ale ţării şi din Republica Moldova.

"Alina Stoica va fi timp de un an de zile imaginea Best Model Of Romania şi, de asemenea, a semnat un contract de management exclusiv cu agenţia de modele President Models Agency, având în acest moment şansa reală de a profesa ca model la nivel internaţional", a anunţat reprezentantul agenţiilor organizatoare Ernest Hadrian Böhm.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici