O americancă de 101 ani, cel mai în vârstă turist care a vizitat România

O turistă din SUA în vârstă de 101 ani a vizitat România în luna mai după ce a ajuns în ţară din Germania cu un vapor de croazieră pe Dunăre, a declarat agenţiei MEDIAFAX Mircea Vladu, directorul agenţiei Prestige Tour, care a asigurat serviciile turistei pe perioada şederii în România.

15 afișări
Imaginea articolului O americancă de 101 ani, cel mai în vârstă turist care a vizitat România

O americancă de 101 ani, cel mai în vârstă turist care a vizitat România (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

"La 101 ani şi patru luni, este cel mai în vârstă turist care a vizitat România. Doamna respectivă a venit cu avionul din Statele Unite până în Germania, iar de acolo a pornit pe Dunăre, într-o croazieră de 10 zile, pe un vapor plutitor de cinci stele", a spus Vladu.

El a adăugat că turista din SUA, alături de grupul cu care a ajuns în România, a dormit trei nopţi într-un hotel de cinci stele din Bucureşti.

"În prima zi i-am preluat de la Giurgiu şi i-am cazat la Bucureşti, a doua zi au făcut un tur al Bucureştiului şi au vizitat mai multe muzee, iar în a treia zi au avut o excursie la Peleş şi la Bran", a mai spus Vladu.

Acesta a estimat că doar zborul către Germania şi croaziera au costat-o pe turista de 101 ani peste 4.000 de dolari.

"Chiar dacă avea un baston, mergea singură şi era destul de vioaie", a mai spus Vladu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici