O avocată va veghea asupra intereselor financiare ale copiilor lui Michael Jackson

Avocata Margaret Lodise este cea care va veghea asupra intereselor financiare ale celor trei copii ai cântăreţului Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, a anunţat Curtea Superioară din Los Angeles.

21 afișări
Imaginea articolului O avocată va veghea asupra intereselor financiare ale copiilor lui Michael Jackson

O avocată va veghea asupra intereselor financiare ale copiilor lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Michael Jackson

Judecătorul Mitchell L. Beckloff a anunţat luni că va numi un avocat care să reprezinte interesele copiilor "Regelui muzicii pop" de fiecare dată când va trebui să se ia o decizie privind moştenirea starului, decedat pe 25 iunie.

Michael Jackson era tatăl a trei copii. Primii doi, Prince Michael, în vârstă de 12 ani, şi Paris, în vârstă de 11 ani, au fost născuţi de fosta soţie a starului, Debbie Rowe. Fiul cel mic, Prince Michael II, în vârstă de 7 ani, a fost născut de o mamă purtătoare, a cărei identitate nu a fost niciodată dezvăluită.

Copiii lui Michael JacksonRolul avocatei Margaret Lodise, de la cabinetul Sacks, Glazier, Franklin & Lodise, se va limita la apărarea intereselor copiilor în timpul negocierilor privind contractele comerciale. Ea nu va avea dreptul să intervină în viaţa lor privată, de care se ocupă exclusiv mama cântăreţului, Katherine Jackson, care a obţinut custodia permanentă a celor trei copii la începutul lunii august.

Judecătorul Beckloff a luat decizia de a numi un astfel de avocat al copiilor luni, în timp ce examina validitatea contractelor comerciale semnate după moartea lui Michael Jackson de către administratorii averii acestuia, avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain.

În cursul acestei audieri, judecătorul a validat vânzarea de către compania Sony a ultimelor înregistrări video cu Michael Jackson pe scenă, filmate în timpul repetiţiilor pentru seria de 50 de concerte pe care starul american urma să le susţină la O2 Arena din Londra, începând cu 13 iulie.

Aceste imagini vor sta la baza unui film despre ultimele zile din viaţa celebrului cântăreţ, care va fi lansat pe 30 octombrie.

Presa internaţională a scris că celebrul artist american avea datorii de circa 500 de milioane de dolari în momentul morţii sale, însă averea lui a fost evaluată la peste un miliard de dolari. Michael Jackson deţinea, printre altele, 50% din catalogul Beatles şi controlul total asupra drepturilor de autor ale pieselor sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici