O capodoperă cinematografică regizată de Francis Ford Coppola va fi restaurată

  • Filmul "The Conversation" una dintre peliculele de succes ale lui Francis Ford Coppola a fost restaurat
  • Producţia a primit marele trofeu al Festivalului de la Cannes în 1974
  • Pelicula este disponibilă şi într-o versiune remixată cu tehnologie Dolby 5.1
879 afișări
Imaginea articolului O capodoperă cinematografică regizată de Francis Ford Coppola va fi restaurată

"The Conversation", de Coppola, premiat cu Palme d'Or, va fi relansat în versiune restaurată

Filmul "The Conversation", care a primit marele trofeu al Festivalului de la Cannes în 1974, a fost restaurat sub coordonarea cineastului premiat cu şase Oscaruri, fiind prezentat pe peliculă de 35 de milimetri.

Pelicula este disponibilă şi într-o versiune remixată cu tehnologie Dolby 5.1 de editorul premiat cu trei Oscaruri Walter Murch, potrivit Deadline.

Scris, produs şi regizat de Coppola, "The Conversation" îl are în rolul principal pe Gene Hackman, care interpretează un expert în supravegheri video ce are o criză de conştiinţă atunci când suspectează că un cuplu pe care îl spiona va fi ucis. În film mai joacă Robert Duvall, dar şi Harrison Ford.

Despre acest lungmetraj, Coppola spunea că este unul dintre "cele mai personale din filmografia sa".

"The Conversation" a mai fost nominalizat, printre altele, la trei premii Oscar, patru Globuri de Aur şi a fost inclus în Arhiva de filme americană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici