O colecţie impresionantă de...telefoane. Un turc a strâns peste 1000 de telefoane în 20 de ani

  • Un turc a strâns timp de 20 de ani toate telefoanele pe care le-a găsit
  • În colecţia lui sunt peste 1.000 de modele, majoritatea dinaintea erei smartphone-urilor
  • Sahabettin Özçelik ar fi avut o colecţie şi mai mare, dar a fost jefuit acum 2 ani
909 afișări
Imaginea articolului O colecţie impresionantă de...telefoane. Un turc a strâns peste 1000 de telefoane în 20 de ani

Sursa: YouTube / Haber Lütfen

Dacă te-ai gândit vreodată că schimbi telefonul prea des, află că un turc a bătut orice record. 

A început să repare telefoane în urmă cu două decenii şi de atunci a început şi colecţia. În prezent aceasta depăşeşte 1.000 de modele diferite. Majoritea sunt de dinainte să existe smartphone-uri când trebuia să apeşi pe butoane ca să suni.
 
Din păcate pentru colecţionar, a suferit o decepţie majoră în urmă cu doi ani. Nişte hoţi au intrat în casa lui şi l-au lăsat fără 700 de telefoane. Altfel, colecţia era şi mai mare. Chiar şi aşa, poate să umple o cameră cu telefoanele pe care le deţine.
 
Sahabettin Özçelik - colecţionar: "Toate sunt modele rare şi foarte valoroase. Au fost persoane care au vrut să cumpere câteva, dar am refuzat. Încerc să le ţin în cea mai bună condiţie posibilă" spune colecţionarul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici