O cutie aniversară cu albume ale trupei The Beatles va fi lansată în SUA, în 2014

Toate cele 13 albume pe care formaţia The Beatles le-a lansat în Statele Unite ale Americii vor fi reeditate într-o colecţie aniversară, care va fi lansată pe 21 ianuarie 2014, pentru a marca 50 de ani de la primul turneu al trupei britanice în America.

174 afișări
Imaginea articolului O cutie aniversară cu albume ale trupei The Beatles va fi lansată în SUA, în 2014

O cutie aniversară cu albume ale trupei The Beatles va fi lansată în SUA, în 2014

Colecţia aniversară, ce cuprinde cinci albume care nu au mai fost niciodată înregistrate pe CD, începe cu discul din 1964, "Meet the Beatles", şi se încheie cu discul din 1970, "Hey Jude", informează contactmusic.com.

Cele 13 CD-uri reproduc copertele originale ale discurilor şi sunt însoţite de o broşură de 64 de pagini, cu fotografii ale grupului The Beatles.

Cei patru membri ai trupei au adus Beatlemania în Statele Unite pe 7 februarie 1964, când au sosit la New York pentru a participa la emisiunea lui Ed Sullivan de pe postul CBS. Primul concert al formaţiei The Beatles a avut loc pe 11 februarie 1964, în Washington.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici