O familie norvegiană a câştigat de trei ori la loterie în ultimii şase ani

O familie extrem de norocoasă a câştigat de trei ori în ultimii şase ani la loteria naţională organizată de statul norvegian, câştigând în total suma de 24,6 milioane de coroane norvegiene (4,2 milioane de dolari).

419 afișări
Imaginea articolului O familie norvegiană a câştigat de trei ori la loterie în ultimii şase ani

O familie norvegiană a câştigat de trei ori la loterie în ultimii şase ani (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Norocul şi naşterea copiilor par să fie "armele secretele" pe care le deţine Hege Jeanette Oksnes.

De fiecare dată când această femeie în vârstă de 29 de ani, angajată pe o platformă petrolieră construită în apropiere de micuţa insulă norvegiană Austevoll, a adus pe lume un copil, un membru al familiei sale a câştigat sume importante la loteria naţională.

"E o nebunie totală... nici măcar nu jucăm atât de des la loterie", a spus Hege Jeanette Oksnes, la doar câteva zile după ce familia sa a câştigat la loterie pentru a treia oară în ultimii şase ani. Suma câştigată de această dată a fost de 12,2 milioane de coroane norvegiene (2,12 milioane de dolari).

Hege Jeanette Oksnes, care vinde hotdogi pe acea platformă petrolieră, a născut primul ei copil în 2006, la doar o zi după ce tatăl ei, Leif, câştigase 4,2 milioane de coroane norvegine (734.500 milioane de dolari) la loteria naţională.

După trei ani, Hege Jeanette Oksnes însăşi a câştigat 8,2 milioane de coroane norvegiene (1,42 milioane de dolari), la o zi după ce l-a născut pe cel de-al doilea copil al ei.

De asemenea, Tord, fratele în vârstă de 18 ani al lui Oksnes, a fost acela care a câştigat weekend-ul trecut suma de 12,2 milioane de coroane norvegiene, la doar câteva luni după ce sora lui a adus pe lume cel de-al treilea copil.

După trei naşteri, Hege Jeanette Oksnes spune că a sosit timpul să nu mai facă copii.

"Soţul meu spune că avem destui bani acum", a glumit ea.

Hege Jeanette Oksnes şi-a cumpărat din banii câştigaţi la loterie câteva maşini noi, a călătorit, însă a depus cea mai mare parte din bani la bancă, aşteptând să găsească un teren pe gustul ei, unde să îşi construiască o casă nouă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici