O femeie de 102 ani a pozat goală pentru un calendar

O femeie în vârstă de 102 ani s-a dezbrăcat pentru a poza într-un calendar scos pe piaţă în scopul strângerii de fonduri pentru echipa Ancaster Athetic, din localitatea engleză Ancaster.

7 afișări

Nora Hardwick, născută în 1905, a fost fotografiată în spatele barului unui local din Ancaster, ea fiind în calendar Miss Noiembrie, informează Ananova.

"Mi-au pus pe umeri o bucată mică de material de culoare roz, însă la vârsta mea nu am trupul de model ca să mă pot dezbrăca de tot. S-a făcut totul cu mult bun gust", a declarat femeia.

Ea crede că i s-a cerut să pozeze în calendarul ce include fotografii nud cu mai multe femei, deoarece este cea mai în vârstă persoană din sat. "Susţin această iniţiativă pentru că este în scopuri caritabile", a adăugat Nora Hadwick.

Femeia, care are doi stră-strănepoţi, a precizat că cei trei copii ai ei, Maureen (80 de ani), Janice (74 de ani) şi Robert (62 de ani) au susţinut-o în privinţa apariţiei în calendar.

Nora Hardwick locuieşte în Ancaster din 1933 şi a lucrat la poşta din localitate timp de 35 de ani, ieşind la pensie la vârsta de 72 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici