O femeie din Arabia Saudită este în căutarea celui de-al 16-lea soţ

O femeie din Arabia Saudită, care a rămas recent fără soţul său, al cinsprezecelea la număr, şi care este văduvă după toţi cei dinainte, vrea să se căsătorească din nou, relatează RIA Novosti, citând publicaţia siriană Tishrin.

5 afișări
Imaginea articolului O femeie din Arabia Saudită este în căutarea celui de-al 16-lea soţ

O femeie din Arabia Saudită este în căutarea celui de-al 16-lea soţ

Noora a declarat că toţi soţii ei au avut peste 60 de ani pentru că ea întotdeauna s-a "uitat" după bărbaţi bogaţi care să îşi poată asuma responsabilitatea unei familii.

Femeia a avut chiar şi zece soţi în zece ani.

Primul său partener de viaţă, în vârstă de 60 de ani, a murit la scurt timp după căsătoria lor, iar femeia s-a căsătorit imediat cu un prieten de-al defunctului, care a murit şi el în urma unui atac de cord. Al treilea soţ al femeii a murit într-un accident de maşină. Al patrulea soţ, care avea 55 de ani când şi-au unit destinele, a murit şi el din cauza unor probleme cardiace. Acesta a fost tatăl singurului copil al Noorei, care are probleme mintale.

Cea mai mare moştenire pe care a primit-o femeia a fost de peste 40.000 de dolari, lăsată de un om de afaceri din Arabia Saudită care a murit la 85 de ani, la o lună după ce s-a căsătorit cu Noora.

Cel mai recent soţ al ei a lăsat în urmă 8.000 dolari, acesta decedând după trei luni şi patru zile de viaţă conjugală. Bărbatul a murit pe când se afla la rudele sale, iar acestea nu i-au spus Noorei care au fost cauzele şi corcumstanţele precise ale morţii acestuia.

Deşi recunoaşte că există şi dezavantaje atunci când eşti căsătorită cu un bărbat mai bătrân, Noora a spus că este gata să îşi lege soarta de un alt "senior".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici