O femeie i-a donat un rinichi iubitului, apoi acesta a părăsit-o. Ce l-a motivat pe bărbat să plece de lângă parteneră

  • Donarea rinichilor unei persoane aflate în suferinţă nu este un lucru care se realizează uşor
  • Dar atunci când o femeie a decis să doneze un rinichi iubitului ei, nu a stat nicio clipă pe gânduri
  • Decizia de a-i salva viaţa nu s-a terminat ca în poveşti: bărbatul decide să o părăsească
8517 afișări
Imaginea articolului  O femeie i-a donat un rinichi iubitului, apoi acesta a părăsit-o. Ce l-a motivat pe bărbat să plece de lângă parteneră

Sursa foto: Profimedia

O femeie din Statele Unite povesteşte experienţa prin care a trecut după ce i-a donat un rinichi iubitului pentru a-l salva. Acesta se lupta de mai mulţi ani cu o boală cronică care-i afecta rinichii şi avea nevoie urgentă de un transplant.

În urma testelor, s-a dovedit că erau compatibili pentru efectuarea transplantului. Operaţiile suferite împreună au fost un mare succes şi ambii şi-au revenit complet după intervenţie.

Dar, în timp ce ai presupune în mod firesc că bărbatul îi va fi veşnic recunoscător iubitei lui pentru ceea ce a făcut pentru el, acesta a înşelat-o şapte luni mai târziu.

Chiar şi aşa, femeia i-a mai acordat o a doua şansă, însă bărbatul a părăsit-o brusc, fără explicaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici