O fetiţă de trei ani a cumpărat un excavator de pe internet

O fetiţă de trei ani, din Noua Zeelandă a intrat pe internet de pe computerul părinţilor săi şi a comandat, din greşeală, un excavator de peste 12.000 de dolari, relatează The Times, în ediţia electronică.

43 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de trei ani a cumpărat un excavator de pe internet

O fetiţă de trei ani a cumpărat un excavator de pe internet

Pipi Quinlan se juca pe computerul părinţilor când a dat de site-ul de licitaţii online Trade Me, pe care mama sa îl accesase recent. Fetiţa a apăsat pe butonul mouse-ului de mai multe ori şi a ajuns să comande un excavator Kobelco de 12.300 de dolari.

Mama fetiţei a aflat de isprava acesteia când şi-a verificat, ulterior, e-mailurile primite şi a văzut un mesaj de la reprezentanţii Trade Me, care o felicitau pentru achiziţia făcută.

"Mă mai uitasem pe site-uri de jocuri Lego pentru a-i cumpăra fiului meu o machetă a unui utilaj şi m-am gândit că despre asta e vorba. Apoi am văzut preţul şi am avut şocul vieţii mele. L-am întrebat pe soţul meu dacă a cumpărat un excavator şi mi-a zis că nu. Ne-am gândit, apoi, că ar putea fi mâna fiului nostru, dar el are un an şi jumătate. Abia atunci ne-am dat seama că trebuie să fie Pipi", a povestit mama fetei.

Reprezentanţii Trade Me nu au fost, însă, amuzaţi de incident, mai ales când au aflat că au un cumpărător în vârstă de trei ani. Ei au acceptat, totuşi, să anuleze comanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici