O lucrare de Van Gogh, rar văzută, va face turul muzeelor din Londra, Amsterdam şi Paris

  • Scène de rue à Montmartre a fost pictată în 1887
  • Preţul este estimat între 5 şi 8 milioane de euro
  • Opera va fi expusă pentru prima dată la Londra, Amsterdam şi Paris
1411 afișări
Imaginea articolului O lucrare de Van Gogh, rar văzută, va face turul muzeelor din Londra, Amsterdam şi Paris

O lucrare de Van Gogh, rar văzută, va face turul muzeelor din Londra, Amsterdam şi Paris

Pictura Scène de rue à Montmartre a lui Vincent van Gogh va fi expusă pentru prima dată în muzeele din Londra, Amsterdam şi Paris.

Opera de artă a fost pictată în 1887, iar după expoziţie va fi scoasă la licitaţie.

Preţul picturii este estimat între 5 şi 8 milioane de euro.

„Vedeţi detaliile, a avut culori deschise, a folosit pigmenţi curaţi. Un motiv pentru care culorile au fost atât de bine întreţinute în această operă este calitatea pigmenţilor pe care Van Gogh a folosit-o”, explică un specialist în opera pictorului olandez.

Opera Scene de rue à Montmartre face parte dintr-o serie foarte rară şi a fost pictată în cei doi ani pe care Vincent van Gogh i-a petrecut într-un apartament unde locuia cu fratele său Theo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici