O minge de baseball semnată de Zelenski a fost vândută la licitaţie cu pestte 50.000 de dolari

O minge de baseball semnată de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a fost vândută la licitaţie cu peste 50.000 de dolari, o parte din încasări fiind destinată ucrainenilor strămutaţi de invazia rusă, relatează The Guardian.

303 afișări
Imaginea articolului O minge de baseball semnată de Zelenski a fost vândută la licitaţie cu pestte 50.000 de dolari

O minge de baseball semnată de Zelenski a fost vândută la licitaţie cu pestte 50.000 de dolari

O casă de licitaţii din Boston, RR Auction, a anunţat că oferta câştigătoare pentru mingea de baseball Rawlings Major League a fost de peste trei ori mai mare decât estimarea. Compania va dona partea sa de 15.000 de dolari din vânzare. Vânzătorul, Randy Kaplan, va dona o parte din încasări organizaţiei non-profit globale Americares.

Mingea este însoţită de o scrisoare semnată de Volodimir Yelchenko, reprezentantul permanent al Ucrainei la Naţiunile Unite.

Kaplan este un cunoscut colecţionar de mingi de baseball semnate de lideri mondiali, care rareori scoate la licitaţie piesele sale de preţ. Ofertantul câştigător a dorit să rămână anonim, dar a fost descris de RR Auction ca fiind un "colecţionar din Midwest, care este încântat că o parte din fonduri vor merge către eforturile de ajutorare a Ucrainei".

În cadrul aceleiaşi licitaţii au fost vândute documente semnate de naturalistul britanic Alfred Wallace, de inventatorul Nikola Tesla, de Albert Einstein şi de părinţii fondatori John Hancock şi John Adams.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici