O nouă scenă confirmată la B'estfest Summer Camp: Blazing Vibez

Fanii muzicii reggae vor avea o nouă scenă dedicată lor la B'estfest Summer Camp, ce se desfăşoară anul acesta între 6 şi 8 iunie, în comuna Tunari de lângă Bucureşti, informează organizatorii, Emagic.

168 afișări
Imaginea articolului O nouă scenă confirmată la B'estfest Summer Camp: Blazing Vibez

O nouă scenă confirmată la B'estfest Summer Camp: Blazing Vibez (Imagine: Alex Barbulescu/Mediafax Foto)

Blazing Vibez Stage va strânge la un loc cei mai buni DJ, MC şi selectah autohtoni. Programul scenei va acoperi întreaga paletă de stiluri asociate muzicii reggae: roots, dub, reggae, new roots, dancehall, rocksteady, rub-a-dub, jungle. Line-up-ul B’estfest Summer Camp include anul acesta nume precum Garbage, Pulp, Royksopp, Selah Sue, Caro Emerald, Milow, Skindred, Trolley Snatcha şi Modestep.

Cunoscătorii genului reggae şi amatorii de party-uri urbane ştiu deja că Blazing Vibez este la momentul actual, după mai bine de 200 de ediţii desfăşurate periodic în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, cel mai apreciat concept de party reggae din România. În cadrul B’estfest Summer Camp, Blazing Vibez Stage va aduce cea mai bună selecţie de "vibraţii pozitive": de la roots şi dub în timpul zilei, până la new roots şi dancehall în nopţile de festival, sau jungle şi chiar dubstep spre dimineaţă, pentru "petrecăreţii" insomniaci.

Programul scenei Blazing Vibez a fost conceput de două dintre cele mai apreciate comunităţi locale de muzică reggae, Republika Verde şi Jah Army. Format la iniţiativa lui Bogdan Negroiu (El Negro), Republika Verde este un crew de atitudine urbană, ce strânge laolaltă numeroşi activişti din zona socială şi artistică a underground-ului autohton. Promovând vibe-ul verde, puternic şi fresh al noii societăţi contemporane, Republika Verde se va ocupa de partea de roots şi dub a line-up-ului scenei Blazing Vibez. Jah-Army este prima comunitate formată în jurul curentului reggae din România, ce activează încă din 2004, fiind implicată activ atât în popularizarea mişcării "rastafari", cât şi în dezvoltarea culturii "dancehall" - party-uri cu tematica reggae. Jah-Army va asigura partea de new-roots, dancehall şi jungle a line-up-ului scenei Blazing Vibez.

Printre artiştii care şi-au anunţat deja participarea în programul noii scene reggae se numără Blazing Vibez Soundsystem, Republika Verde Crew (Planul Jim, Sistah Rastahfairy, Genochill&Amanet, DippaWizz, MC BBC), Kaya Foundation, Irie Warriors Sound, Chesarion, Ras T, Colentina Soundsystem, Phlo Da Shaolin, Lady Raizah, Selecta B, Jhivago si Praetor (ex-Veritasaga).

Biletele pentru B’estfest Summer Camp sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro şi în reţelele afiliate, la preţul de 125 de lei pentru o zi şi 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de până în 26 de ani beneficiază de 50% discount din preţul biletului dacă vin în "gaşcă" de cinci persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit în prezenţa unui adult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici