O nouă versiune a serialului "Dallas", în pregătire în Statele Unite

O nouă versiune a serialului de televiziune "Dallas", avându-i în distribuţie pe "veteranii" serialului Larry Hagman, Patrick Duffy şi Linda Gray, dar şi câteva dintre actualele vedete de la Hollywood, precum Kiefer Sutherland şi Jennifer Love Hewitt, va fi produsă de un post TV american.

171 afișări
Imaginea articolului O nouă versiune a serialului "Dallas", în pregătire în Statele Unite

O nouă versiune a serialului "Dallas", în pregătire în Statele Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, actorul Larry Hagman, în vârstă de 79 de ani, va interpreta din nou rolul care l-a făcut celebru, cel al magnatului texan din industria petrolului, JR Ewing.

Actorul Kiefer Sutherland, starul serialului "24", se află în negocieri avansate pentru a juca în această nouă versiune a popularului serial american, care va prezenta încă o dată scandalurile şi trădările din Southfork Ranch, ferma familiei Ewing.

De această dată, acţiunea se va concentra asupra rivalităţii dintre John Ross - fiul personajului JR Ewing - şi Christopher - fiul adoptat al personajelor Bobby şi Pamela Ewing.

Potrivit presei britanice, producătorii postului de cablu american TNT au anunţat recent că i-au contactat pe actorii Patrick Duffy, în vârstă de 61 de ani, şi Linda Gray, în vârstă de 70 de ani, pentru a le oferi şansa să interpreteze din nou rolurile care i-au consacrat - Bobby, fratele lui JR Ewing, respectiv Sue Ellen, soţia acestuia.

Jennifer Love Hewitt, vedeta serialului "Whisperer", şi Josh Holloway, starul serialului "Lost", vor juca şi ei în această producţie TV şi vor aduce o infuzie de "sânge proaspăt" în disfuncţionalul "clan Ewing", potrivit presei britanice.

Postul TNT a anunţat că va începe filmarea episodului pilot pentru acest serial chiar în noaptea de Revelion.

Episodul "Who Shot JR?", difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul "Dallas", difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici