O nouă viaţă: Cum a schimbat-o pe Suri Cruise divorţul părinţilor ei celebri - FOTO

Divorţul dintre Tom Cruise şi Katie Holmes nu i-a afectat numai pe cei doi, ci şi pe fetiţa lor, Suri. Declarată recent cel mai elegant copil din lume, cu o garderobă în valoare de 2 milioane de dolari, se pare că Suri şi-a schimbat complet look-ul după separarea părinţilor ei celebri.

8667 afișări
Imaginea articolului O nouă viaţă: Cum a schimbat-o pe Suri Cruise divorţul părinţilor ei celebri - FOTO

Tom Cruise şi Katie Holmes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katie Holmes, 33 de ani, a decis că trebuie să se impună atunci când este vorba despre alegerea ţinutelor fetiţei sale, scrie Daily Mail.

Unul dintre motivele care a contribuit la despărţirea lui Katie de Tom Cruise a fost doctrina adoptată de actor, scientologia, care tratează copiii ca pe nişte adulţi, aceştia fiind liberi să ia decizii în privinţa ţinutei vestimentare sau a alimentaţiei. Astfel se explică ţinutele extrem de extravagante adoptate de Suri încă de la vârsta de 3-4 ani, când putea fi văzută machiată sau purtând tocuri şi haine extrem de elegante. Preferinţele ei la haine se învârteau în jurul paltoanelor Dolce & Gabbana de 2.200 de dolari şi se încalţa cu pantofi cu tocuri Marc Jacobs de opt sute de dolari.

Însă, se pare că după separarea de Tom Cruise, Katie a decis că este momentul ca Suri să devină un copil care să se îmbrace normal pentru vârsta sa. Deşi nu a pierdut din eleganţa cu care este obişnuită, Suri adoptă acum ţinute mult mai simple, renunţând la pantofii cu toc şi la machiaj. În plus, fetiţa nu mai apare tot timpul cu părul despletit, ci cu el strâns la spate şi purtând diferite bentiţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici