O parte din colecţia pentru primăvară/vară 2012 a lui Marc Jacobs, furată

Mai multe copii ale unor ţinute care făceau parte din colecţia pentru primăvară/vară 2012 a lui Marc Jacobs au fost furate miercuri, potrivit unui purtător de cuvânt al brandului, care a confirmat, joi, furtul, precizând că nu este vorba de toată colecţia, aşa cum se zvonise iniţial în presă.

209 afișări
Imaginea articolului O parte din colecţia pentru primăvară/vară 2012 a lui Marc Jacobs, furată

O parte din colecţia pentru primăvară/vară 2012 a lui Marc Jacobs, furată

Purtătorul de cuvânt al casei de modă a mai precizat, joi după amiază, că modelele originale ale colecţiei sunt în siguranţă, la New York, informează vogue.co.uk.

Piesele au fost furate în timp ce se aflau în grija unui curier, care le transporta de la Paris la Londra, unde miercuri urma să aibă loc o conferinţă de presă a brandului.

Compania a emis, însă, miercuri un comunicat în care îşi cerea scuze pentru anularea evenimentului.

Furtul este investigat de poliţia londoneză.

Acesta nu este singurul incident de acest tip care i se întâmplă unui designer celebru. În 2009, o colecţie de rochii a Victoriei Beckham, în valoare de 575.000 de dolari, a fost furată în timp ce era transportată către retailerul Neiman Marcus, din Londra.

Marc Jacobs, născut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american, patronul brandului care îi poartă numele. Marc Jacobs este, totodată, actualul director de creaţie al mărcii franceze Louis Vuitton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici