O pisică a mers 70 de kilometri pentru a-şi găsi stăpânul

O pisică din Rusia a mers 70 de kilometri pentru a-şi regăsi stăpânul de care s-a pierdut atunci când acesta s-a mutat în alt oraş, relatează AFP, citând, joi, publicaţia Vremia Novosti.

27 afișări
Imaginea articolului O pisică a mers 70 de kilometri pentru a-şi găsi stăpânul

O pisică a mers 70 de kilometri pentru a-şi găsi stăpânul (Imagine: Mediafax Foto)

Pisica Boian s-a pierdut când familia se muta în regiunea Krasnoiarsk (Siberia Orientală), a explicat stăpânul patrupedului, Serghei Minskikh.

"Noi ne-am pus lucrurile în maşină şi nimeni nu a observat că pisica s-a pierdut. Am căutat-o mult timp şi nu am găsit-o. Copii erau foarte trişti, o aveam de cinci ani" a spus acesta.

Trei luni mai târziu, pisica a apărut iar la uşa noului apartament, aflat la etajul patru al unui imobil rezidenţial.

"Toată lumea a rămas surprinsă. Ne-am întrebat cum a putut parcurge atâţia kilometri şi să găsească noua locuinţă. Toată familia este bucuroasă şi un vecin tocmai a venit în vizită pentru a face cunoştinţă cu marele călător. Dar am remarcat acum că îi este frică să iasă din casă", a spus stăpânul pisicii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici