O pisică a supravieţuit şapte săptămâni zidită sub o cadă

O pisică în vârstă de patru ani, din Germania, pe nume Bonny, a supravieţuit timp de şapte săpătămâni zidită sub o cadă, potrivit declaraţiilor stăpânei ei.

411 afișări
Imaginea articolului O pisică a supravieţuit şapte săptămâni zidită sub o cadă

O pisică a supravieţuit şapte săptămâni zidită sub o cadă (Imagine: Mediafax/AFP)

"Este un miracol", a spus Monika Hoppert, o văduvă în vârstă de 60 de ani, din oraşul german Stadthagen.

Bonny a dispărut pe 19 iunie, în ziua în care o echipă de muncitori lucra la înlocuirea ţevilor din blocul în care locuieşte Hoppert. Pisica neagră a fost văzută ultima dată într-un apartament vecin, unde instalatorii au scos cada. "Probabil înainte să fie zidită cadă Bonny s-a strecurat sub ea", a spus Hoppert.

Pe 8 august, vecina a auzit miorlăitul lui Bonny venind din spatele zidăriei. Între timp, pisica a slăbit patru kilograme, ajungând să cântărească doar două kilograme. "Nu mi-a venit să cred. Am ştiut că este pisica mea, pentru că îi recunosc vocea", a spus Hoppert.

Bonny era atât de slăbită încât medicul veterinar i-a recomandat femeii să o eutanasieze. Hoppert a reuşit însă să o repună pe picioare. "Aproape că şi-a revenit acum. În această dimineaţă a sărit iar pe patul meu", a spus Hoppert.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici