O româncă şi-a vândut virginitatea pentru 8.800 de lire sterline

O studentă româncă şi-a scos la licitaţie virginitatea pe un site în Germania şi a vândut-o unui afacerist italian cu 8.800 lire sterline, însă ar putea pierde 50% din sumă pentru că prostituatele germane trebuie să cedeze jumătate din câştiguri statului, relateaza Daily Mail.

112 afișări
Imaginea articolului O româncă şi-a vândut virginitatea pentru 8.800 de lire sterline

O româncă şi-a vândut virginitatea pentru 8.800 de lire sterline (Imagine: dailymail.co.uk)

Acţiunea Alinei Percea, în vârstă de 18 ani, studentă în Germania, a fost văzută de autorităţi ca un act de prostituţie.

"Nu este o etichetă morală, ci doar o procedură fiscală. Prostituţia nu este ilegală în Germania, dar neplata taxelor este", a declarat un oficial al administraţiei fiscale.

Un alt expert în impozite a spus că tânăra nu ar fi trebuit să se laude cu fapta ei, astfel ar fi scăpat de plata impozitului de 50 la sută.

Percea a povestit că un om de afaceri italian, în vârstă de 45 de ani, a câştigat licitaţia privind virginitatea ei. Cei doi au petrecut, apoi, un weekend la un hotel de lux din Veneţia.

"Mi-a plăcut bărbatul şi m-am înţeles bine cu el. Nu arăta de 45 de ani, arăta mult mai tânăr. Am fost atrasă de el, aşa că mi-a plăcut experienţa", a adăugat studenta.

Românca a spus că, probabil, se va mai întâlni cu italianul, pentru că cei doi au petrecut momente frumoase în Veneţia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici